De omgeving

Door de centrale ligging is het een ideaal vakantiegebied, zowel in de zomer als in de winter. De meer dan 200 zonnedagen per jaar en het sneeuwzekere skigebied zorgen voor een perfecte vakantieomgeving. In de zomer is het een prachtig gebied voor wandelaars en fietsers, de gondelbaan is in de zomer geopend van zondag tot woensdag van 9.00 tot 16.00 uur.


De piste

Het skigebied

De gondels

Kreischberg is onderdeel van het skigebied Murau. Midden in de vallei tussen Stolzalpe (1870m) en de Frauenalpe (2004m) ligt Murau. Een kindvriendelijke wintersportplaats en een ideale uitvalsbasis voor de vele skigebieden waardoor het wordt omringd. Met ѐѐn skipas “der Murtaler” kan men terecht in de Turracher Höhe, Kreischberg, Lachtal, Hohentauern en PräbichI. Een totaal van 55 kabelbanen en skiliften en meer dan 150 kilometer pistes. Afstand van het chalet tot aan de skilift Kreischberg is ca. 200 meter. Het winterseizoen start in de eerste week van december.

Ski Verhuur

Op steenworp afstand van onze Chalet vindt u de skiverhuur van Intersport. Bij Intersport Rent kunnen wintersporters in Kreischberg direct bij het dalstation hun uitrusting huren.

Eten en drinken

Het plaatsje biedt tal van mogelijkheden want je vindt hier een aantal leuke terrasjes op de pistes, goede restaurants en mogelijkheid tot après-ski.

Overzicht pistes & liften in Kreischberg

Pistes Liften Extra Informatie
Blauwe Pistes: 17 km Sleepliften: 7 Seizoensstart: 3 december
Rode Pistes: 17 km Stoeltjesliften: 4 Seizoenseinde: 2 april
Zwarte Pistes: 8 km Gondels: 3 Gletsjer –
Ski routes: 0 km Treinen: 0 Minimale hoogte: 850 m
Totaal: 42 km Capaciteit: 12.000 pers/uur Maximale hoogte: 2130 m